perjantai 28. elokuuta 2015

Runollisen hyvää

Aina välillä alkaa kakkuhammasta kolottaa ja tällä kertaa suuntasimme Nomun postauksesta tutun porukan kanssa Kahvila Runoon. Jos joku ei vielä paikkaa tunne, niin Runo on idyllinen pienehkö kahvila Tampereen vanhassa kaupungissa, aivan Tuomiokirkon kupeessa.

Heti alkuun pitää myöntää, että kakut olivat niin herkullisia, että ne oli pistelty parempiin suihin ennen kuin kukaan muisti ottaa kuvia. Näin ollen saatte tällä kertaa katsella pärstöjämme herkkukuvien sijaan.


 Seurueessamme syötiin kolmea erilaista kakkua ja kaikki olivat taivaallisen hyviä. Kahvilasta olisi saanut myös muita makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä täytettyjä voileipiä, mutta niitä ei nyt tällä kertaa testtau akuutin kakkuhimon iskettyä. Paikka oli hieman vaikea teen juojalle. Mitä ihmettä valitsisi valtavasta valikoimasta tällä kertaa? Teetä löytyi mustaa, vihreää ja valkoista valtavalla määrällä eri mausteita, luomuna ja tavallisena. Myöskään kahvin juojaa ei ole unohdettu, sillä kahvilaatujakin on tarjolla useampia ja myös erikoiskahveja saa tilattuja.

 Kahvilasta teki kotoisan nostalginen sisustus, joka vaikuttaa siltä kuin se olisi hamstrattu kymmeneltä eri kirpputorilta tai peritty isoäidin isotädiltä. Sekalaiset ihanat kuviotapetit ja suuret ikkunat tekevät tunnelmasta kahvilan nimen veroisen. Alakerta on hieman ahdas ja puheensorina välillä liiankin kova, mutta yläkerrassa on rauhallinen tunnelma ja yleensä paremmin tilaakin kuin alhaalla.

Runo on tunnelmallinen paikka herkutella kavereiden tai oman kullan kanssa. Liian suurella porukalla ei kuitenkaan kannata änkeä ja eivät lastenrattaatkaan sinne oikein mahdu.




tl;dr: Tunnelmallinen teen juojan paratiisi, jossa kahvinjanoinenkaan ei pety.
Kenelle suosittelemme: Kahvi- ja teehifistelijöille pienessä kaveriporukassa. 
Hintataso: Kahvi ja tee 2 - 3 €, makeita herkkuja 1 - 7 €
Arvosana: 8-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti